Vešović: Sarajevo je prepotentno ušlo u meč

Zeta u play-offu

Vešović: Sarajevo je prepotentno ušlo u meč

Trener Zete Rade Vešović imao je puno razloga za sreću sinoć nakon što je njegova ekipa preko Sarajeva izborila plasman dalje u Evropskoj ligi.

"Emocije su nenormalne, bojim se da ne pretjeram. Ovo je ogroman uspjeh, nismo svjesni šta smo napravili. Dobro smo otvorili meč, a moji igrači su prevazišli sebe, pružili 150 odsto. I kao nagrada stigao je plasman u play-off. Tri dana smo pripremali taktiku u miru, u Baru. Imali smo sreću da otvorimo meč pogotkom, uspjeli smo da prođemo dalje. Sarajevo je prepotentno ušlo u meč. Ne znam zbog čega, pa u prvom meču su dali golove iz naših kardinalnih grešaka", rekao je Vešović nakon utakmice.

Zetu očekuje žrijeb za Evropsku ligu, odnosno njen play-off.

"Ništa nije isključeno, jer ima i ekipa sa kojima možemo da igramo. Ali, može da dođe i neki jaki rival, recimo Liverpool. Ko god dođe - neka je dobro došao", zaključio je trener Zete, prenose Vijesti.me.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.