Vešović: Trijumf protiv Sarajeva bio bi pravi podvig

Igrat će bez opterećenja

Vešović: Trijumf protiv Sarajeva bio bi pravi podvig

A. Haznadarević

Trener Zete Rade Vešović, uoči večerašnjeg duela sa Sarajevom, priznaje da bi eventualna pobjeda nad bh. predstavnikom bila ogroman uspjeh za njegov tim, ali i čvrsto vjeruje da je tako nešto moguće ostvariti.

Crnogorski stručnjak smatra da su pobjedi Sarajeva u prvom meču kumovale greške njegovih igrača, te da su realizovane prilike nakon grešaka igrača Zete, jedino što je Sarajevo i uradilo.

"Sarajevo je pobjedilo zahvaljujući našim greškama. Osim dvije, tri šanse, nisu ništa napravili. Kod prvog gola moj igrač, umjesto da mirno riješi situaciju, dopusti da mu Belošević ukrade loptu, centrira, a ovi drugi puste Suljića da matira golmana. Kod drugog je golman Brnović bespotrebno izbio loptu na noge Beloševiću. To je bilo sve od Sarajeva", istakao je trener Zete, koji se zatim osvrnuo na večerašnji susret:

"Moji igrači će igrati bez opterećenja, jer smo napravili puno u Evropi. Trijumf protiv Sarajeva bio bi pravi podvig. Ranije sam govorio da je Sarajevo blagi favorit, i sada to tvrdim, ali sam siguran u našu pobjedu", zaključio je Vešović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije