Veziri otputovali na pripreme u Fojnicu

Novosti iz Travnika

Veziri otputovali na pripreme u Fojnicu

Nogometaši Travnika danas su otputovali u Fojnicu, gdje će održati pripreme za narednu sezonu u BHT Premijer ligi BiH. 

Na spisku trenera travničkog premijerligaša Almira Memića našlo se 24 igrača koji će na pripremama biti smješteni u Aqua Reumalu do 17. jula. U tom periodu planirano je odigravanje nekoliko pripremnih utakmica, a prva je na rasporedu u nedjelju protiv Bosne iz Visokog.

U ekspediciji Travnika su pored Almira Memića i njegovi pomoćnici Adnan Beganović i Almir Tolja, fizioterapeut Marko Lovrić, ekonom Akif Fazlić, te generalni sekretar kluba Smail Hodžić. 

Igrači koji su se našli na Memićevom spisku: Nurković Adis, Terzić Simbad, Kovač Sanel, Nuhić Ajdin, Čivić Muharem, Čurić Amel, Jašarević Irfan, Durak Dženan, Peco Hasib, Dudić Feđa, Aleksić Radosav, Fazlić Nijaz, Smajić Irhan, Kadrić Hrustan, Đogić Selmin, Musić Semir, Varupa Nermin, Radosavljević Duško, Plakalo Alem, Kouadio Germain, te juniori koji su se priključili prvom timu Muratagić Samir, Haračić Adnan, Vujica i Ajan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti