Veznjak Rome na meti Manchester Uniteda i Liverpoola

Nainggolan od ljeta na Otoku?

Veznjak Rome na meti Manchester Uniteda i Liverpoola

A. Beganović

Veznjak Rome, Radja Nainggolan, u ljetnom prelaznom roku će najvjerovatnije preseliti na Otok.

Naime, prema pisanju otočkih medija Nainggolan se nalazi na meti Manchester Uniteda i Liverpoola i upravo jedan od ova dva kluba mi mogao biti naredna destinacija sjajnog Rominog veznjaka.

Podsjetimo, Nainggolan je u vlasništvu Rome i Cagliarija, koji imaju po 50 posto prava na belgijskog veznjaka, tako da će United i Liverpool morati pregovarati sa oba ova kluba ukoliko ga prije transfera Roma ne otkupi od Cagliarija.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.