Veznjak Valencije na pragu potpisa sa Aston Villom

Španac odlazi u Birmingham

Veznjak Valencije na pragu potpisa sa Aston Villom

Pred Aston Villom je ove sezone po svemu sudeći grčevita borba za opstanak, a ukoliko žele ostati u društvu najboljih, ekipi iz Birminghama potrebna su pojačanja. 

Prema pisanju medija na Otoku, Villa je na pragu potpisa ugovora sa mladim veznjakom Valencije, Carlesom Gilom. Vjeruje se kako će ekipa iz Birminghama za njega platiti četiri miliona funti Šišmišima. 

Gil je posljednje dvije sezone proveo na posudbi u Elcheu, a u ovoj sezoni upisao je osam nastupa, a dva puta bio je u početnih 11. Postigao je i jedan pogodak. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.