Vicente nastavlja karijeru u Engleskoj?

Vicente nastavlja karijeru u Engleskoj?

Krilni igrač Valencije, Vicente Rodriguez nije isključio mogućnost da na kraju sezone preseli u Englesku, a Blackburn je jedini klub iz Premier lige koji je pokazao interes.

"Igrati u inozemstvu? Nije problem, samo ukoliko je ponuda zanimljiva. Čuo sam dobre stvari u Premier ligi", rekao je Vicente.

29-godišnji Španac ne dobiva dovoljno prostora ua igru u redovima Šišmiša i najvjerovatnije će na ljeto promijeniti sredinu.

Ugovor mu sa Valencijom mu ističe na kraju sezone i sigurno je da će se uskoro pojaviti brojne špekulacije oko budućnosti Vicentea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.