Vidaković novi trener Cadiza

Bivši igrač Sarajeva našao novi klub

Vidaković novi trener Cadiza

Bivši nogometaš Sarajeva, Crvene zvezde i Betisa, Hristo Vidaković, novi je trener Cadiza, kluba koji se takmiči u španskoj B II Diviziji.

Vidaković je prošle sezone trenirao Eciju, klub iz B IV Divizije, a sada je potpisao ugovor na jednu godinu uz opciju još jedne godine s klubom koji je prije nekoliko sezone igrao u Primeri.

„Nema veze što se radi o B II Diviziji. Meni su bitni navijači i igrači kluba, i nadam se da ću ispuniti njihova očekivanja. Moja vizija je napadačka igra, kao što sam radio i u Eciji. Igraćemo dobro, to je ono što mogu obećati“, rekao je nekadašnji štoper tima sa Koševa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.