Vidal ponovo ima problema sa koljenom

Vidal ponovo ima problema sa koljenom

Reprezentativac Čilea iz Juventusa Arturo Vidal propustit će utakmicu reprezentacije svoje zemlje protiv Haitija zbog povrede koljena.

Vidal je nastupio u petak protiv Meksika, ali se bol nakon pomenutog meča pogoršao. Probleme sa koljenom Vidal vuče već duži period, a zbog istih upitan je bio i nastup na Svjetskom prvenstvu.

“Vidal osjeća bolove u koljenu i razmišljamo o mogućnosti da ga pošaljemo u klub nakon utakmice s Meksikom. U tom slučaju Arturo bi propustio drugi pripremni meč, onaj protiv Haitija u utorak u Fort Lauderdaleu," kazao je Sergio Jadue, predsjednik Nogometnog saveza Čilea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.