Vidal: Real će kazniti svaku našu grešku

Čileanac upozorava

Vidal: Real će kazniti svaku našu grešku

Čileanski fudbaler i član Bayerna iz Minhena Arturo Vidal oprezan je pred dvomeč četvrtfinala Lige šampiona u kojima će njegova ekipe igrati protiv Real Madrida.

Real je branilac trofeja i ekipa koja i ove sezone važi za jednog od glavnih favorita za osvajanje ovog takmičenja, a Vidal je upozorio da on i saigrači ne smiju napraviti nijednu grešku u ovom dvomeču jer će Real to znati da iskoristi.

"Prije meča sa Realom očekuju nas dvije bitne utakmice u Bundesligi protiv Hoffenheima i Borussije Dortmund. Te će nas utakmice odlično pripremiti za Real i bit ćemo u dobroj formi pred prvi meč protiv Reala. Moramo biti fokusirani kada izgubimo loptu jer će oni svaki naš kiks pokušati da iskorite. Moraćemo da pravimo što manje grešaka i da realizujemo svaku šansu koja nam se ukaže", rekao je Vidal.

Podsjetimo, prva utakmica između ovih rivala igra se 12. aprila u Minhenu, a revanš je šest dana kasnije na Santiago Bernabeu.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi