Vidal želi odmah u Bayern

Vidal želi odmah u Bayern

Fernando Felicevich, menadžer veznjaka Bayer Leverkusena Artura Vidala, kaže da njegov igrač po svaku cijenu želi preći u redove Bayern Munchena.

"Vidal želi u Bayern i sve ćemo učiniti da do toga i dođe. Naravno, Vidal nije jedini koji to želi, to želi svaki igrač, jer Bayern je Bayern", iskren je menadžer reprezentativca Čilea.

Bivši igrač Colo-Cola ima ugovor sa timom iz Leverkusena do ljeta sljedeće godine nakon čega će moći bez odštete preći u drugi klub. Zbog toga je vjerovatnije da će Bayer već ovoga ljeta pustiti Vidala u Munchen.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.