Video arhiv na SportSport.ba

Novo!

Video arhiv na SportSport.ba

SportSport.ba

Želite gledati video? Suhoparni tekst više nije dovoljan? Na portalu SportSport.ba od sada možete pronaći kompletnu arhivu svih video materijala iz vlastite produkcije realiziranih u saradnji sa Kanalom 1.

Video materijale koje ste gledali na portalu SportSport.ba sada možete pronaći u našoj video arhivi. Kliknite na tab “VIDEO” u našem meniju i pogledajte sve materijale koje ste možda ranije propustili.

“Video zapisi sa bosanskohercegovačkih sportskih terena pobudili su veliko intresovanje naših čitalaca i sada smo spremni da uđemo u narednu fazu, te grupišemo sve vijesti koje su dokumentovane našim kamerama.”, rekao je Mirza Dautbegović, glavni i odgovorni urednik portala SportSport.ba.

“Kao što naši čitaoci već i znaju, SportSport.ba je konstantno u razvoju, a uz video sadržaje, te tabele i statistike Premijer lige BiH uskoro ćemo prezentirati i još neke novitete koji će dodatno pomoći razvoj sporta u BiH, a nas održati na vrhu domaćeg internet novinarstva.”, dodao je on.

Stranice sa video zapisima komentarišite na našem forumu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.