Vidić: Igra se zaboravlja, a rezultat piše

Vidić: Igra se zaboravlja, a rezultat piše

Lazar Vidić bio je najveća prijetnja golu Zrinjskog u subotnjoj utakmici Pod Bijelim brijegom.

Rudar je ostvario cilj, izbjegao je poraz, a Vidić je iz igre bio primoran izaći dvadesetak minuta prije kraja.

”Ništa strašno, samo blagi grč. Ali sam osjećao jake bolove i morao napustiti igru. Zadovoljni smo zbog konačnog rezultata utakmice. Onakav je kakvog smo priželjkivali,” kaže Vidić, te dodaje:

“Prema naprijed nismo briljirali, ali se igra zaboravlja a rezultat piše. Izdržali smo početni pritisak Zrinjskog, a kasnije je bilo znatno lakše.”

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Rudar nakon dva kola ima isto toliko bodova, a naredno kolo donosi gostovanje Slavije na Gradskom stadionu u Prijedoru. Tim iz Istočnog Sarajeva tradicionalno je neugodan po Rudar.

“Na dva posljednja gostovanja u Prijedoru Slavija je pobijedila Rudara. Nadam se da ćemo ovog puta prekinuti taj neugodan niz te ostvariti prvu pobjedu u novoj sezoni. Nekada sam igrao za Slaviju, tamo su prijatelji, pružit ću im ruku, ali neka se ne nadaju bodovima iz Prijedora,” zaključio je Vidić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.