Vidić: Još uvijek imamo šanse za prolazak dalje

Kapiten Uniteda vjeruje u plasman dalje

Vidić: Još uvijek imamo šanse za prolazak dalje

Kapiten Manchester Uniteda Nemanja Vidić vjeruje da njegov klub može proći u polufinale Lige prvaka uprkos tome što je Bayern blagi favorit nakon sinoćnjih 1:1 u Engleskoj.

"Šteta je što nismo održali prednost od 1:0 jer bismo tada bili u odličnoj poziciji da prođemo dalje. Ali, jedna greška nas je koštala remija. Međutim, mi nismo otpisani, pokazali smo da možemo da ugrozimo Bayern", rekao je Vidić.

"Bayern će imati posjed lopte, a mi ćemo našu šansu tražiti iz kontranapada. Velike utakmice u Ligi prvaka odigrali smo na zavidnom nivou, možemo dobro da se branimo i ako se budemo držali kao tim, vjerujem da možemo savladamo prvaka Evrope", istakao je bivši reprezentativac Srbije.

"U svijetu možete na prste jedne ruke nabrojati napadače koji bi mogli da postignu gol kao Vidić", hvale engleski mediji jedinog Unitedovog strijelca na sinoćnjoj utakmici.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.