Vidić ne može bez fudbala, uskoro postaje trener

Vraća se na Old Trafford?

Vidić ne može bez fudbala, uskoro postaje trener

Legenda srbijanskog fudbala Nemanja Vidić uskoro će uploviti u trenerske vode. 

Nekadašnji kapiten Manchster Uniteda prije godinu dana je okačio 'kopačke o klin', a da u mirovini ne može bez najvažnije sporedne stvari na svijetu govori i to što je upisao u Engleskoj završni kurs za dobijanje UEFA Pro licence. 

Vidić je odlučio da postane fudbalski trener i trenutno je najzvučnije ime među polaznicima za dobijanje Pro licence, bez koje ne može se raditi u savramenom profesionalnom fudbalu. Osim Vidića, ovaj kurs u Engleskoj trenutno od zvučnih imena još pohađaju David James, Nicky Butt, Steven Reid te James Beattie.

Nakon što dobije potrebnu licencu Vidić bi trebao krenuti od B tima Manchester Uniteda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi