Vidić: Nikad nismo sretni kad ne postignemo gol

Vidić: Nikad nismo sretni kad ne postignemo gol

Kapiten Manchester Uniteda Nemanja Vidić pozvao je danas svoje saigrače i navijače da ostanu mirni i ne razmišljaju previše o porazu od Evertona.

United je sinoć na startu Premijer lige nakon osam godina izgubio na Goodison parku sa Evertona sa 1:0, a Vidić se vratio na teren nakon devet mjeseci pauze zbog povrede.

Međutim, United nije uspio da zatvori sve rupe u odbrani, pošto su zbog brojnih izostanaka u zadnjoj liniji bila dvojica veznih igrača - Michael Carrick i Antonio Valencia.

"Znali smo da nas čeka teška utakmica i uradili smo sve da ostvarimo što bolji rezultat. Cilj je bio da igramo dugim loptama i koristimo šanse iz kontranapada. Nismo uspjeli da postignemo gol i nikad nismo sretni kad je tako", rekao je Vidić za klupsku televiziju.

"Protiv Evertona nije bilo dobro, ali moramo da gledamo unaprijed. I ranije smo gubili prvu utakmicu u prvenstvu i poslije toga sve se završavalo dobro. Uvjeren sam da možemo pobijediti u narednom susretu kod kuće i da pobjeđujemo u seriji", zaključio je Vidić.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije