Vidić: Povrede su prošlost, želim nove trofeje

Vidić: Povrede su prošlost, želim nove trofeje

Defanzivac Manchester Uniteda Nemanja Vidić izjavio je da su povrede koje su ga zadesile u minuloj sezoni prošlost, te da je potpuno spreman za početak nove u koju Đavoli ulaze kao branioci naslova u Premijer ligi.

"Imao sam nekoliko povreda, a najviše problema zadalo mi je koljeno. Veliki problem predstavljao mi je i išijas. Potpuno sa, spreman i siguran sam da mogu odgovoriti svim zahtjevima Davida Moyesa,” izjavio je Vidić.

Na pitanje novinara može li United do treće uzastopne titule, srpski internacionalac istakao je da će saigrači i on na terenu dokazati da su sposobni odbraniti titulu u Premijer ligi, ali i ravnopravno se nositi sa najvećim klubovima u Ligi prvaka.

"Nikada se nismo gurali kroz medije ili nekome prijetili. Imamo ekipu koja može osvojiti Premijer ligu te dogurati do završnice Lige prvaka. Sve što znamo, pokazat ćemo na terenu", zaključio je Vidić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.