Vidić: Srce ostaje u Manchesteru

Odlazi u Inter na ljeto

Vidić: Srce ostaje u Manchesteru

Edmir Škorić

Stoper Manchester Uniteda Nemanja Vidić od ljeta će igrati za Inter, pa je jučer protiv Hull Cityja odigrao oproštajnu utakmicu na Old Traffordu.

Vidić se oprostio od navijača, te napušta klub u kojem je proveo više od osam godina. Legenda Crvenih vragova Bobby Charlton uručio je bivšem igraču Crvene zvezde i moskovskog Spartaka i prigodan poklon pred početak utakmice.

„Ovdje sam dobio troje djece, osvojio mnogo trofeja i dobio ljubav navijača. Oni su pokazali svoju klasu, uprkos lošim rezultatima bili su uz nas“, rekao je Vidić, dodavši:

„Bilo je veoma emotivno, moje srce će uvijek biti u ovom klubu, proveo sam ovde mnogo lijepih godina i radio sa sjajnim ljudima. Na upravi je da odluči o novom menadžeru, Ryan Giggs je veliki talenat, ako ne sada, verujem da će u budućnosti sjediti na klupi Uniteda“, zaključio je Vidić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.