Vidić: Sretan sam u Manchesteru

Vidić: Sretan sam u Manchesteru

Edmir Škorić

Iako su predstavnici "sedme sile" pisali o mogućem odlasku Nemanje Vidića iz Manchester Uniteda, gdje je navodno njegova supruga nestretna, reprezentativac Srbije uopšte ne razmišlja o tome.

Nemanja Vidić već nekoliko sezona sa dosta uspjeha nosi dres Manchester Untieda, da bi se zadnjih dana pojavile informacije kako bi srpski reprezentativac mogao napustiti Old Trafford i to zbog toga što njegova supruga nije sretna na Otoku.

Ipak, 28-godišnji štoper želi da ostane na Teatru snova i pomogne u razvoju još jedne generacije mladih talenata u klubu.

"Drago mi je da sam toliko godina dio ovog kluba. Nikada nisam rekao da želim otići i igrati u nekoj drugoj zemlji. Druge osobe to govore ili pišu o tome, no to nije istina i ja se sa tim ne slažem", kazao je Vidić za Sky Sports News, te dodao.

"Već sam ranije rekao što mislim. Ne želim puno govoriti o tome, jer jednostavno ne mogu zaustaviti te netačne priče drugih ljudi. Činjenica je dam ovdje sretan", završio je Vidić, za kojeg se, navodno, dobro zagrijala španska Barcelona.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.