Vidić: Vjerujem da možemo iznenaditi Slaviju

Napadač Rudara igra protiv bivšeg kluba

Vidić: Vjerujem da možemo iznenaditi Slaviju

Lazar Vidić prvo je ime u timu Rudara iz Prijedora u dosadašnjih sedamnaest kola Premijer lige. 

Napadač koji se u prošlosti istakao igrajući za Slaviju i Velež nije zadovoljan mjestom koje Rudar trenutno zauzima na premijerligaškoj tabeli uz nadu da će se stvari u dogledno vrijeme popraviti kako bi klub izbjegao ispadanje iz društva najboljih.

„Nadam se da će se kockice u budućnosti posložiti, odnosno da ćemo sebi uspjeti priuštiti mirniji finiš sezone,“ kaže napadač Rudara.

Slavija je jesenas bila uspješan gost u Prijedoru osvojivši puni bodovni plijen. Ovog puta Prijedorčani se nadaju da mogu iznenaditi i revanširati se Slaviji. Upravo je Vidić u prošlosti sa uspjehom nastupao u dresu Slavije.

„U Slaviji mi je bilo lijepo, prijateljstva iz tog perioda datiraju i danas i zbog toga sam sretan i na neki način ponosan. Ipak, prijatelje na terenu neću štedjeti, profesionalac sam i očekujem trijumf svog sadašnjeg kluba. Vjerujem da možemo iznenaditi,“ dodao je Vidić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti