Vidićeva žena želi pobjeći iz Manchestera
Vidić u Manchesteru živi sa ženom Anom i sinom Lukom

Nemanja Vidić seli u Barcelonu?

Vidićeva žena želi pobjeći iz Manchestera

M. Skaka

Nemanja Vidić mogao bi u narednoj sezoni iz Manchestera preseliti u Španiju, javlja tamošnji “El Mundo Deportivo”. Iako je više puta istakao da je vrlo zadovoljan u Manchester Unitedu, Vidić bi ka Španiji mogao krenuti zbog supruge koja se ne osjeća lijepo u Engleskoj.

Španski dnevnik javlja da je Ana, Vidićeva žena nezadovoljna u Manchesteru, te da bi zbog toga on mogao potražiti put ka toplijim krajevima. “El Mundo Deportivo” tvrdi da su Vidićevi predstavnici već konaktirali čelnike Barcelone, a ukoliko odogovor bude pozitivan tokom ljeta očekju nas transfer vrijedan oko 30 miliona funti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.