Vidović: Jači smo nego jesenas

Napadač Viteza tvrdi:

Vidović: Jači smo nego jesenas

Druga etapa priprema je iza fudbalera Viteza. Trener Ante Miše u Međugorju je uigravao tim od koga se u skraćenom proljetnom dijelu očekuju bolji rezultati u odnosu na jesen.

„Smatram da smo jači u osnosu na prošlu polusezonu. Niko nas od standardnih igrača nije napustio, a priključili su nam se iskusni i kvalitetni igrači poput Heće i Isakovića,“ kaže napadač Viteza Vedran Vidović.

„Trenirali smo naporno minulih dana. Neke utakmice smo igrali na tvrdoj podlozi, ali se to na sreću nije odrazilo na zdravstveni bilten. Imali smo sreće jer su nas povrede zaobišle.“

Vitežani su jesenas bili jedno od najprijatnijih iznenađenja. Vidović je optimista pred nastavak sezone.

„Raspored nam ide na ruku i to je nešto na čemu možemo graditi optimizam. Jesenas smo bili dobri, a u nastavku ćemo biti još bolji,“ zaključio je napadač Viteza.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.