Vidović: Jedinstvo ima svoje slabosti i to želimo iskoristit

Napadač Orašja

Vidović: Jedinstvo ima svoje slabosti i to želimo iskoristit

Nakon pobjede nad Radničkim iz Lukavca, nogometaši Orašja predvođeni trenerom Željkom Baotićem ovog vikenda gostuju u Bihaću kod drugoplasiranog Jedinstva.

Labudovi sa Save putuju rasterećeno u Bihać, gdje će prema riječima napadača Antonija Vidovića pokušati napraviti pozitivan rezultat.

"Mi smo osigurali opstanak u ligi i u Bihać idemo po pozitivan rezultat, kako bi na kraju sezone imali što bolji plasman na tabeli. Gostujemo neugodnom protivniku kojeg jako respektujemo, ali i oni imaju svoje slabosti, pogotovo nakon što su raskinuli ugovore s nekim bitnim igračima. To ćemo morati iskoristiti, ali prije svega bitno je da nametnemo svoju igru, a onda neće ni rezultat izostati", kazao je Vidović za SportSport.ba.

Susret između Jedinstva i Orašja na rasporedu je u subotu na stadionu Pod borićima u Bihaću s početkom u 17:30 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.