Junak Slobode

Vidović: Publika je bila na našoj strani, zaslužili smo ova tri boda

E. Dindić

Antonio Vidović večeras je odlučio tuzlanski derbi, pošto je u 63. minuti na Tušnju postigao gol za pobjedu Slobode nad Tuzla Cityjem.

Vidović je ovog ljeta došao iz Orašja i čini se da je već opravdao očekivanja, posebno ako se uzme u obzir da je odlučio duel protiv komšija iz Simin Hana.

"Od početka smo bili dominantniji, držali smo konce u svojim nogama, promašili smo u početku par zicera.... Publika je bila na našoj strani i moramo im se zahvaliti", rekao je Vidović, dodavši:

"Uspjeli smo da sačuvamo vodstvo i sa igračem manje. Hvala Bogu da smo uzeli tri boda koja smo i zaslužili".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Gol? Ovo je gol čitave ekipe, važno je da smo pobijedili, a strijelci se mijenjaju", poručio je Vidović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

disident7
Vise ima Olimpik iz Sarajeva navijaca nego ovaj Tuzla City u Tuzli.
8 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti