Vidović: Sjajan osjećaj, sam sebi nisam vjerovao

Napadač Viteza postigao hat trick

Vidović: Sjajan osjećaj, sam sebi nisam vjerovao

Svega 45 minuta porebno je bilo Vedranu Vidoviću da postigne tri pogotka timu Travnika i tako ponese epitet najboljeg igrača kola.

Vitežani su ovim trijumfom u mirnoj luci, a novi trener Ante Miše može biti zadovoljan onim što je vidio u subotu.

„Sjajan osjećaj. Sam sebi nisam vjerovao kada sam nakon 45 minuta igre ušao u svlačionicu. Možda sam mogao i četvrti put pogoditi, ali sam i ovako zadovoljan,“ kaže Vidović.

Komšije iz Travnika predale su se bez ispaljenog metka što je zabrinulo njihovog trenera Husniju Arapovića.

„Imali smo sreću pošto smo na vrijeme poveli. Taj gol dao nam je mnogo samopouzdanja pa smo do kraja postigli još dva. Ova pobjeda dala nam je krila pred nastavak prvenstva.“

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Loše otvaranje sezone nije se pretjerano negativno odrazilo na izgled tabele kada je u pitanju viteški premijerligaš. Četiri ugodna boda u odnosu na zonu ispadanja mogu radovati navijače ovog kluba.

„Raspored nas nije pomazio, a pratili su nas i pehovi. Dosta smo pogodaka primili u samom finišu utakmice. Raspored u budućnosti je mnogo povoljniji i na njemu između ostaloga možemo graditi optimizam. Sigurno smo zaslužili više od borbe za opstanak, ali smo platili danak neiskustvu,“ zaključio je Vidiović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.