Viduka u Hull ili Portsmouth

Viduka u Hull ili Portsmouth

Edmir Škorić

Australski Daily Telegraph tvrdi da će reprezentativac Australije koji je jedno vrijeme nastupao i u zagrebačkom Dinamu (tada Croatiji) narednih dana potpisati ugovor za jedan od dva Premierligaša, Hull City ili Portsmouth.

Mark Viduka, bivši napadač Newcastlea završio je svoj ugovor sa "svrakama", te kao slobodan igrač čeka pravu ponudu za nastavak svoje karijere. Iako se činilo kako će 33-godišnjak zbog raznoraznih ozljeda završiti svoju karijeru, Viduka će, ipak, nastaviti sa karijerom.

Kako piše australski Daily Telegraph, nekadašnji član zagrebačke Croatije (sadašnjeg Dinama) mogao bi se pridružiti Hull Cityju ili Portsmouthu. Još nije sigurno gdje će nastaviti svoju karijeru, no kako god završilo, Mark Viduka vjeruje u nastup za "klokane" na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi.

Australac hrvatskih korijena nastupao je za Melbourne Knightse, Dinamo Zagreb, Celtic, Leeds, Middlesbrough i Newcastle. Najbolje godine proveo je u dresu Leedsa gdje je odigrao 130 utakmica u četiri godine i postigao 59 golova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.