Vieira nadomak PSG-a
Patrick Vieira

Vieira nadomak PSG-a

Vezista Intera i francuske reprezentacije Patrick Vieira (33) prema pisanju je francuskih i italijanskih medija sve bliži transferu u PSG.

Iako ima važeći ugovor s Interom do ljeta 2010. godine, Vieira se boji da neće dobiti previše prilike za igru sljedeće sezone kod Josea Mourinha, te bi se volio pridružiti momčadi za koju igra njegov nekadašnji reprezentativni kolega Claude Makelele.

Navodno je PSG za bivšeg igrača Arsenala spreman platiti između sedam i osam miliona eura, što je prihvatljiva cijena za Inter, ali se u cijeloj priči kao najveći problem spominje pitanje njegove plate koja je previsoka za pariški klub.

”Razgovarao sam telefonski s njim i izrazio je veliku želju da se pridruži PSG-u”, izjavio je nedavno trener pariškog kluba Antoine Kombouare.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.