Vila: Gadžo je naš igrač 100%

Predsjednik Veleža potvrdio da je riječ o transferu

Vila: Gadžo je naš igrač 100%

Jučer(srijeda) smo objavili vijest da je mladi veznjak, Ermin Gadžo pojačao Velež. No, nedugo zatim pojedini mediji su to demantovali, rekavši kako je riječ samo o probi. Kontakritali smo predsjednika mostarskog kluba koji je potvrdio da je naša informacija tačna.

Predsjednik Veleža, Šefkija Vila istakao je da sve dogovoreno sa mladim veznjakom Slovana iz Libereca, te kako nije riječ ni o kakvoj probi. Ugovor će biti potpisan u narednim danima.

"Tvrdim vam da nije riječ o probi. Sa Gadžom smo sve dogovorili i ugovor će uskoro biti potpisan. On je naš igrač 100%", rekao je Šefkija Vila za SportSport.ba.

Autoru teksta koji je pokušao da demantuje informaciju da će nekadašnji juniorskki reprezentativac sigurno nastupati u dresu Rođenih, bilo je čudno zašto se Velež interesuje za njega. Izgleda, nije upoznat sa kvalitetama 20-godišnjeg veznjaka.

"Gadžo je pravo pojačanje za nas. Dogovorili smo posudbu na pola godine, ali se nadam da ćemo poslije toga uspjeti dogovoriti s njim i saradnju na još dvije godine", rekao je za kraj razgovora predsjednik mostarskog kluba.

U prvoj polusezoni Premije lige Bosne i Hercegovine Gadžo je nastupao za Čelik. Ugovorom za Slovan je vezan do ljeta, a do tada će nositi dres Veleža kao posuđen igrač.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.