Vilanova: O Pepeu bismo mogli napraviti video kompilaciju

Uskoro na YouTubeu

Vilanova: O Pepeu bismo mogli napraviti video kompilaciju

M. Skaka

Podjela bodova u sinoćnjem El Clasicu, prema mišljenju mnogih, realan je ishod duela dva, možda i najbolja tima na svijetu.

Nakon susreta sa Real Madridom, trener Barcelone Tito Vilanova nije mnogo žalio za ispuštenim bodovima.

"Zadovoljan sam pristupom i učinkom svoje ekipe. Pokušali smo zadržati kontrolu nad igorm, napadati i dominirati cijelim tokom susreta, iako je Real veoma opasan iz kontri. Možda i najbolji na svijetu u tome.", kaže Vilanova.



"Mislim  da je publika mogla vidjeti jedan odličan i veoma zabavan fudbalski meč. Oni su poveli, a onda smo mi krenuli. To je jedan od razloga zbog kojeg sam uveo Alexisa - da pokušam otvoriti malo prostora.", rekao je trener Barcelone.

"Sve što bih mogao reći o suđenju, već sam rekao. Mogli bismo sada analizirati svaki pojedini pote u utakmici. Mogli bismo analizirati drugi gol kod kojeg je bio čist faul nad Andreasom. Ali suđenje je težak posao i ne možemo ulaziti u svaki detalj."

"Što se tiče Pepea, mogli bismo kompilirati video svakog njegovog poteza i svakog udarca koji je nekom zadao. Šta Pepe može protiv toga.", završio je Vilanova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.