Vilanova ponovo u New Yorku na liječenju

Vratit će se za meč protiv Espanyola

Vilanova ponovo u New Yorku na liječenju

Midhat Šljivak

Trener Barcelone Tito Vilanova ponovo će otputovati u New York gdje će nastaviti sa tretmanom za oporavak od raka pljuvačne žlijezde.

Vilanova je ranije ove godine proveo 10 sedmica na liječenju u SAD-u, a u klub se vratio početkom aprila, te je klub predvodio u preostalim utakmicama u sezoni. Ipak, Vilanova će ponovo u ponedjeljak put New Yorka, gdje će biti na novom tretmanu protiv ove zloćudne bolesti.

"Odlazim u New York na terapiju u ponedjeljak, ali ću se vratiti do naredne utakmice i susreta sa Espanyolom", kratko je rekao Vilanova.

Barcelona je ove sezone vratila titulu prvaka u svoje redove.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.