Vilanova: Želimo Thiaga Silvu, ali nije nam jedina opcija

Barca želi pojačati odbranu

Vilanova: Želimo Thiaga Silvu, ali nije nam jedina opcija

Adnan Beganović

Trener Barcelone, Tito Vilanova, za španske medije je govorio o eventualnom odlasku Cesca Fabregasa, te o eventualnom dolasku Thiaga Silve.

U posljednjih nekoliko dana u inostranim medijima se sve više piše o odlasku Fabregasa iz Barcelone, te dolasku Thiaga Silve u katalonski klub.

"Istina je da je Fabregas dobio nekoliko ponuda od drugih klubova, ali razgovarao sam sa njim i on mi je rekao da želi ostati u Barceloni i osvajati trofefeje sa nama", izjavio je Vilanova, pa se osvrnuo na eventualni dolazak Thiaga Silve.

"Što se tiče Thiga Silve, volio bih ga vidjeti u svojoj momčad, ali imamo i druge opcije kako bismo pojačali našu odbranu", zaključio je trener Barcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti