Villa bi najradije u Liverpool
David Villa

Španac izrazio želju

Villa bi najradije u Liverpool

A. Beganović

Napadač Valencije i reprezentacije Španije David Villa izjavio je kako bi u Englesku prešao samo u redove Liverpoola, kojeg vodi Rafael Benitez.

Cijena Ville iznosi oko 50 miliona eura, a interes za ovog sjajnog napadača pokazali su Chelsea, Manchester United, Barcelona i Real Madrid.

Međutim, Villa je izjavio da kada bi napuštao Španiju učinio bi to samo ako bi prelazio u Liverpool, gdje bi mu trener bio Rafael Benitez, a društvo u vrhu napada pravio kolega iz reprezentacije Fernando Torres.Nažalost po Beniteza, Liverpool u ovom prelaznom roku nema dovoljno novca za Villu. Barca je Valenciji ponudila 37 miliona funti, a Real 35, a to su cifre koje na Anfieldu u ovom trenutku nemaju.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti