Villa: Valencija ili Barcelona
David Villa

Villa: Valencija ili Barcelona

Iako se ime Davida Ville često spominjalo u kontekstu prelaska u Real Madrid,  napadač Valencije nada se odlasku u Barcelonu.

Dnevni list Mundo Deportivo tvrdi da se sjajni španski reprezentativac u tajnosti sastao sa sportskim direktorom Barcelone Txikijem Begiristainom, te da mu je otkrio kako sanja o transferu u redove aktealnih prvaka Primere i osvajača Lige prvaka i Kupa kralja.

Navodi se da je Villa Begiristainu kazao da je Barcelona jedini klub u koji je spreman doći, te da će u protivnom ostati u Valenciji sve do isteka ugovora, odnosno do ljeta 2014. godine.

U namjeri da realizuje transfer, dodaje isti izvor, Villa je odbio ponude Chelsea i Real Madrida, te se nada potpisivanju vjernosti na četiri ili pet godina za Barcelonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.