Villareal želi dovesti Zvjezdana Misimovića

Villareal želi dovesti Zvjezdana Misimovića

Španska ekipa Villarreala želi u svojim redovima od naredne sezone vidjeti reprezentativca Bosne i Hercegovine Zvjezdana Misimovića.

Žuta podmornica sa El Madrigala ove sezone nije uspjela obezbijediti učešće u Ligi prvaka, pa se u redovima ovog španskog prvoligaša planiraju pojačati u narednom prelaznom roku.

Jedan od traženih igrača na El Madrigalu je reprezentativac Bosne i Hercegovine i 'desetka' Wolfsburga Zvjezdan Misimović, kojem u Villarealu namjeravaju dati mjesto u ekipi francuskog veterana Roberta Piresa, prenose španski mediji.

Misimoviću bi igranje u Španiji odgovaralo, nadaju se u Villarealu, jer igrač njegove tehnike bi svakako dobro došao u Primeri.

Wolfsburg za Misimovića traži 20 miliona eura, a osim Villareala za njegove usluge zainteresovani su još i u Atletico Madridu i njemačkom Schalkeu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.