Villarreal - Navata 27:0

Rezultat za divljenje

Villarreal - Navata 27:0

Adnan Beganović

Fudbaleri Villarreala u prijateljskom susretu sa katalonskim niželigašem Navatom zabili su čak 27 golova, a niti jedan nisu primili.

Iako se radi o prijateljskoj utakmici i iako je sa druge strane stajala katalonska niželigaška momčad, 27 golova za 90 minuta je vrijedno divljenja.

Trener Žute podmornice Ernesto Valverde je u drugom dijelu susreta priliku dao "drugoj momčadi", ali ni oni nisu imali milosti prema nižerazrednom klubu.

Najviše pogodaka, čak sedam, postigao je pridošlica iz Racing Santandera Jonathan Pereira, dok su se po četiri puta u listu strijelaca upisali Joseba Llorente i Marco Ruben.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.