Villarreal odbio Barcinu ponudu za Rossija

Villarreal odbio Barcinu ponudu za Rossija

Villareal je odbio ponudu Barcelone za Giuseppe Rossija, tako da će Katalonci morati povećati svoju ponudu ukoliko žele od naredne sezone 24-godišnjeg napadača gledati u svojim redovima.

Barcelona se odavno povezuje sa Rossijem, no iz prvog pokušaja ga nisu uspjeli dovesti. Andrea Pastorello, menadžer talijanskog napadača potvrdio je da je prva ponuda tima sa Nou Campa odbijena.

"Nismo upoznati sa iznosom Barcelonine ponude, ali znamo da ona nije zadovoljila Villarreal. Preostaje nam samo da i dalje čekamo", rekao je Pastorello.

Rossi ima ugovor sa Žutom podmosnicom do 2016. godine, a postoji klauzula prema kojoj može napustiti El Madrigal za 40 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.