Villas-Boas: Anelka će nas napustiti

Villas-Boas: Anelka će nas napustiti

Portugalac na klupi londonskog Chelseaja Andre -Villas-Boas potvrdio je da će Francuz Nicolas Anelka sigurno napustiti Stamford Bridge na kraju sezone.

Nekadašnji reprezentativac Francuske u zadnjoj je godini ugovora sa Chelseajom, a menadžer te ekipe je potvrdio da taj ugovor najvjerovatnije neće biti produžen.

"Ja čak mislim da Nicolas možda i ne očekuje produženje ugovora. Anelka je veoma srećan kao osoba, a on je još uvijek igrač Chelseaja i u posljednjoj godini ugovora odlično igra. Pokušaćemo da ga nagovorimo da ostane, ali on mora sam da donese svoju odluku, a mislim da on nije voljan da učini ono što mi želimo", rekao je portugalski stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti