Villas-Boas glavni kandidat za trenera Barcelone

Villas-Boas glavni kandidat za trenera Barcelone

Midhat Šljivak

Menadžer Tottenhama Andre Villas-Boas glavni je kandidat za trenera Barcelone.

Nakon što se zbog problema sa zdravljem Tito Vilanova povukao sa mjesta prvog trenera Barcelone, već su počele glasine o njegovom eventualnom nasljedniku u katalaonskom timu.

Spominju se imena Vilanovinih pomoćnika Joana Francesca Ferrera i Jordija Roure, ali je najveći favorit trenutno prvi trener Tottenhama Andre Villas-Boas, kojem kladionice daju najveće šanse.

"Ovo je teška situacija, moje misli su s Titom. Nije vrijeme da razgovaramo i špekulacijama. U ovom trenutku, samo želim poslati poruku podrške Titu", rekao je portugalski trener.

Ime novog trenera Barcelone biće poznato početkom naredne sedmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.