Villas-Boas mijenja Rodgersa na klupi Liverpoola?

Tim sa Anfielda već kontaktirao Portugalca

Villas-Boas mijenja Rodgersa na klupi Liverpoola?

Brendana Rodgersa na klupi Liverpoola ubrzo bi mogao naslijediti André Villas-Boas, koji je već kontaktiran od strane tima sa Anfielda.

Villas-Boas je u razgovoru za portugalske medije potvrdio kontakte sa Liverpoolom, ali i istakao da nije siguran želi li se vratiti u Englesku. 

"Imao sam razgovore sa Liverpoolom. Život mi ima dosta povrataka, ali nisam siguran da se želim vratiti u Englesku. Sjetim se često da je treniranje u Engleskoj bilo lijepo iskustvo za mene, ali bilo je i negativnih strana", izjavio je Villas-Boas

Portugalski stručnjak trenutno vodi ruski Zenit, a u svojoj dosadašnjoj karijeri još je radio kao trener Tottenhama, Chelseaja, Porta, Academice, Intera i British Virgina. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.