Vinko Marinović: Sve je bilo mnogo lakše nakon prvog gola

Trener FK Sarajevo

Vinko Marinović: Sve je bilo mnogo lakše nakon prvog gola

Midhat Šljivak

Sarajevo je u Krupi upisalo tri boda na otvaranju sezone.

Bh. šampion je slavio sa 0:2, a trener Bordo tima Vinko Marinović može biti zadovoljan trijumfom.

"Bilo je teško odigrati i navići se na teren. Gol je otvorio utakmicu i sve je bilo mnogo lakše", rekao je za Arena Sport Vinko Marinović i nastavio je:

"Sezona je dugačka, imamo dosta obaveza na tri fronta, svi igrači su nam potrebni. Imamo dosta mladih igrača i nadam se da će igrači još spremniji dočekati ekipu Mladosti. Pet izmjena nam daje tu dodatnu snagu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Protiv Mladosti ide veoma ozbiljno.

"Nema laganog zadatka bez obzira što je Mladost izgubila i težiti da budemo što bolji i kvalitetniji"

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bazaorao
Bajramluk od saveza bajram mubarek olsun vjetnamci
1 11
Rajvosa2019
Ima tu jos dosta posla moj Vinko , prvi 45 minuta za zaboravit- drugo poluvrjeme bolje , ali je to mrsavo / 3 boda su najvaznija , idemo dalje
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi