Viole koje stižu u Sarajevo imaće jaku policijsku zaštitu

Viole koje stižu u Sarajevo imaće jaku policijsku zaštitu

Oko 500 navijača Maribora nalazi se na putu iz Slovenije prema Sarajevu, a nakon današnje masovne tuče, njima će biti data posebna policijska pratnja.

Navijači Maribora koji su jutros organizovano u pet autobusa krenuli iz Slovenije prema Sarajevu, u glavni grad BiH trebaju stići danas popodne.

Nakon masovne tuče ispred sarajevske katedrale, policija je odlučila navijačima koji pristižu iz Slovenije dati posebnu policijsku pratnju, najvjerovatnije od trenutka kada uđu u BiH, ili u drugom slučaju kada se približe Zenici.

Oni će pod jakim policijskim snagama biti sprovedeni direktno na stadion Koševo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.