Viole odbile Cityjevu ponudu za Jovetića

S novcem se, ipak, ne može sve

Viole odbile Cityjevu ponudu za Jovetića

Edmir Škorić

Prema pisanju talijanskog lista Corriere dello Sport, Fiorentina je odbila ponudu tešku 30 miliona eura koju je Manchester City poslao za Stevana Jovetića.

Sportski direktor Fiorentine Pantaleo Corvino je kazao kako nije prihvaćena 30 milion eura teška ponuda Građana, koji su nastojali angažovati crnogorskog reprezentativca.

„Manchester City je ponudio 30 miliona eura, no klub to nije prihvatio“, kazao je Corvino.

Riccardo Montolivo se spominjao kao novo pojačanje Juventusa, ali je Corvino kazao kako klub neće prodavati svoje ključne igrače iz prošle sezone.

“Imam još dvije godine ugovora, ali želim da ga obnovim i ostanem u Fiorentini. Juventus? Pročitao sam neke glasine, ali nije bilo ničeg konkretnog. U svakom slučaju, jasno, ostat ću ovdje“, kazao je Montolivo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti