Virgil van Dijk uspješno operisan

Bez ikakvih komplikacija

Virgil van Dijk uspješno operisan

E. Škorić

Jedan od najboljih štopera na svijetu, Virgil van Dijk, uspješno je operisan.

Van Dijk je zadobio tešku povredu nakon sudara s golmanom Evertona Jordanom Pickfordom, pa je operisao prednje križne ligamente u Londonu. Liverpool je objavio kako je operacija protekla bez komplikacija.

Van Dijk sada započinje program rehabilitacije pod nadzorom klupskog medicinskog tima, a Liverpool nije objavio koliko će trajati cijela rehabilitacija, ali s obzirom na povredu, pretpostavlja se da će se Nizozemac vratiti tek za šest do osam mjeseci.

Veliki je to gubitak za Liverpool, ali Jurgen Klopp će pokušati u januaru dovođenjem novog štopera zadržati visoke ambicije i nade kluba da može da osvoji ponovo Premier ligu, ali i da bude prvak Evrope.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi