Višća, Cimirot i Dujković među prvima stigli na okupljanje

Najstandarniji Zmaj stigao

Višća, Cimirot i Dujković među prvima stigli na okupljanje

Fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine polako su počeli pristizati u svoju staru bazu, ilidžanski hotel Hercegovina.

Ekipa naše portala nalazi se na licu mjesta, a među prvima na okupljanje reprezentacije BiH stigao je Edin Višća koji je imao uspješnu sezonu u Turskoj. Sa svojim Basaksehirom brzonogi fudbaler osvojio je četvrto mjesto kojim je osigurao nastup u Europa ligu za narednu sezonu.

Višća je u ovoj sezoni bio najstandardniji fudbaler našeg nacionalnog tima, a zanimljivo je da je nastupio u sve 34 utakmice svog kluba u turskoj Super ligi.

Nakon Višće na okupljanje su stigli Gojko Cimirot i Ratko Dujković, a kako smo saznali Miralem Pjanić je na na okupljanje stigao prije pomenutog trojca, iako ga nismo vidjeli.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti