Višća: Nakon treninga ću znati više

Edin Višća se povrijedio u prijateljskoj utakmici

Višća: Nakon treninga ću znati više

A. Beganović

Fudbaleri sarajevskog Željezničara u subotu će u Tuzli u okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa Slobodom, a veliko je pitanje da li će menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim moći računati na Edina Višću.

Naime, u jučerašnjem prijateljskom susretu sa Kiseljakom mladi Višća je povrijedio skočni zglob.

"Danas ću prije treninga odraditi terapiju nakon koje ću pokušati trenirati. Osjetim malu bol, ali tek ću na treningu vidjeti kakvo je pravo stanje sa povrijeđenim zglobom", rekao je Višća za SportSport.ba i dodao:

"Učinit ću sve što je u mojoj moći da se do subote oporavim. Imam veliku želju istrčati na Tušanj jer je to jedan od rijetkih terena koji smo prošle sezone napustili pognutih glava."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti