Video sa sinoćnjeg derbija na Grbavici

Višća: Obje momčadi su pokazale kvalitet

A. Beganović

U derbiju 9. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Željezničar je sinoć u jako dobroj fudbalskoj predstavi svlado Čelik, a junak pobjede momčadi s Grbavice bio je Edin Višća.

"Čelik je pokazao da se radi o izvanrednoj momčadi. Sasvim sigurno su Zeničani najbolja momčad koja je u ovoj sezoni dolazila na Grbavicu. Igralo se otvoreno s obje strane, s mnogo prilika i mislim da su gledaoci mogli uživati", rekao je Višća za SportSport.ba i dodao:

"Nakon primljenoh pogotka brzo smo se vratili. Mislim da je odlučila naša borbenost i agresivnost. Drago mi je što sam ja odlučio pobjednika. Nakon povrede polako se vraćam. Puno sam pauzirao, ali polako ulazim u formu.

Na SportSport.ba pogledajte dio atmosfere s tribina i neke od najzanimljivijih detalja sa susreta.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.