Višća: Prekrasno je biti dio ovog kluba

"Svi k'o jedan"

Višća: Prekrasno je biti dio ovog kluba

A. Beganović

"Tokom cijele sezone, počevši od uprave, preko stručnog štaba, pa do igrača, osjetilo se zajedništvo. Disali smo svi kao jedan i na kraju smo sasvim zasluženo došli do titule", rekao je odmah nakon susreta za SportSport.ba Edin Višća i dodao:

"Prekrasno je biti dio ovakvog kluba. Ovo su moji najsretniji dani u dosadašnjoj karijeri i uvijek ću ih se rado sječati. Pratio sam dešavanja u Željezničaru u proteklih nekoliko godina, i mogu vam reći da nisam baš očekivao da ćemo se ovako prošetati ligom. Međutim, dolaskom Amara Osima, čini mi se da se sve promijenilo i nekako je sve krenulo na bolje."

Edin Višća osvrnuo se i na utakmice u Ligi prvaka i na navijače koji su sjajno bodrili momčad sa Grbavice tokom cijele sezone.

"Sada ćemo proslaviti titulu, a onda ćemo krenuti sa pripremama za Ligu prvaka. Treba nam malo sreće u žrijebu. Siguran sam da ćemo se pripremiti na najbolji način, te da ćemo imati šta za reći i u Evropi. Što se tiče naših navijača mogu samo reći da su oni neponovljivi. Hvala im od srca i nadam se da ćemo se i u budućnosti zajedno radovati", zaključio je Višća.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.