Višća: Propuštam Leotar

Mladi bh. reprezentativac povrijeđen

Višća: Propuštam Leotar

A. Beganović

Aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, sarajevski Željezničar nakon dva uzastopna poraza u subotu će tražiti pobjedu protiv Leotara, no Plavi s Grbavice u ovaj duel ući će znatno oslabljeni.

Naime, mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Edin Višća, još uvijek se nije oporavio od povrede, a kako sam kaže za naš portal, mala je vjerovatnoća da će zaigrati protiv Leotara.

"Kako sada stvari stoje propustit ću i susret s Leotarom. Još uvijek osjećam bolove u skočnom zglobu", rekao je Višća za naš portal i dodao:

"Kada sam se povrijedio doista nisam mislio da će oporavak ovoliko trajati, no ispostavilo se da sam pogriješio. Treniram odvojeno od ekipe i idem na terapije, ali doista me još uvijek boli. Žao mi je što najvjerovatnije neću moći pomoći saigračima u duelu sa Leotarom."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.