Višća tri godine u Željezničaru

Pojačanje na Grbavici

Višća tri godine u Željezničaru

Edin Višća novi je fudbaler sarajevskog Željezničara. Mladi igrač danas je sa sarajevskim plavim potpisao trogodišnji ugovor.

Ovu nam je informaciju potvrdio i direktor Željezničara Dželaludin Muhamerović, a svakako vrijedi spomenuti da Višća ipak neće biti na raspolaganju treneru Amaru Osimu za sutrašnju utakmicu sa Borcem u Banja Luci.

Višći je do prošle sezone nastupao za Budućnost iz Banovića, a u julu mu je istekao ugovor sa tom ekipom, pa je postao slobodan igrač. Radi se o veoma polivalentnom fudbaleru, koji u ekipi može igrati na nekoliko pozicija, a najbolje se snalazi kao centralni vezni.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.