Višća ušao s klupe i spasio Buyuksehir poraza

Jahić odigrao svih 90. minuta

Višća ušao s klupe i spasio Buyuksehir poraza

Buyuksehir Edina Višće i Karabukspor za koji nastupa Sanel Jahić, remizirali su (2:2) u okviru zaostale utakmice 24. kola turske Super lige, a u strijelce se upisao naš mladi reprezentativac.Samuel Holmen je doveo Buyuksehir u vodstvo u 33. minuti, a rezultat je izjenačio Mehmet Yildiz u finišu prvog poluvremena. Kamil Zayatte zbog igranja rukom u svom šesnaestercu dobio je drugi žuti karton u 62. minuti i dosuđen je penal za goste.Florin Cernat bio je siguran izvođač udarca sa bijele takče, te je tako doveo Karabukspor u vodstvo. Edin Višća u igru je ušao u 71. minuti umjesto Toma, a samo devet minuta kasnije donio je bod svojoj ekipi.

U finišu susreta i gosti su ostali sa igračem manje, jer je drugi žuti karton dobio Muhammet Ozdin. Sanel Jahić, reprezentativac Bosne i Hercegovine, odigrao je cijeli susret u dresu Karabukspor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.