Višća: Zasluženo smo slavili

Željezničar iz dva susreta uzeo šest bodova

Višća: Zasluženo smo slavili

A. Beganović

U okviru 2. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine Željezničar je rezultatom 2:0 svladao Zvijezdu, a strijelac drugog pogotka za momčad s Grbavice bio je Edin Višća, koji za SportSport.ba govori o tom duelu, te o predstojećoj utakmici mlade reprezentacije s Mađarskom.

"Dugo smo lomili otpor gostiju iz Gradačca i na kraju ga slomili. Nije bilo niti malo lako ali mislim da smo na kraju sasvim zasluženo slavili", rekao je Višća za SportSport.ba i dodao:

"U prva dva kola osvojili smo maksimalnih 6 bodova i s te strane sam jako zadovoljan. Međutim, mislim da možemo pružati bolje igre.  U narednom kolu idemo u Travnik i nadam se da ćemo ponovo obradovati naše navijače."

Mlada reprezentacija u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo sutra na Bilinom polju igra s Mađarskom. Pobjeda u ovom duelu mnogo bi nam značila, a Višća je uvjeren da do iste možemo doći.

"Duel s Mađarskom za nas je od velikog je značaja. Mađarska je kvalitetna reprezentacija, no i mi imamo svoje adute. Neće biti niti malo lako, no uz pomoć publike i veliku borbenost na terenu, možemo do tri boda."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.